Wie ben ik?

Mijn naam is Irene Zwinkels.

Juli 2018 ben ik gestart met VANAV Voeding en Massage. Met als doel: mensen met overgewicht meer mentale rust te geven en te begeleiden naar een gezond BMI. Ik ben dan ook gewichtsconsulent en masseer daarbij mensen met stressklachten. 

In tegenstelling tot de verhalen die je vaak hoort, geloof ik erin dat iedereen na te zijn afgevallen een gezonde leefstijl en een gezond gewicht kan behouden. In het traject dat wij samen bewandelen is dat dan ook mijn uiteindelijke doel. Stoelriemen vast, want dit kan een hobbelig pad zijn.

Hoe doen we dit nou? Soms door samen te brainstormen of te zoeken naar de juiste motivatie. Maar ook door ontspanningsmassages aan te bieden. Vanuit ontspanning is het namelijk gemakkelijker om gedrag te veranderen dan in een stresssituatie. 

Ik ben energiek, doortastend en recht voor z’n raap. Daarnaast heb ik 25 jaar ervaring in de zorg. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ieder gesprek dat ik heb ‘ergens over gaat’. Ik houd van sparren en zoeken naar een oplossing.  Het woord motivatie staat bij mij op een voetstuk; zonder kunnen we niet. Ik probeer dan ook tijdens ieder gesprek jouw motivatie te stimuleren. Dit doe ik door jouw doelen duidelijk te krijgen en je een spiegel voor te houden bij elke stap die je zet.

Wil je weten wat ik nog meer doe? Kijk dan in mijn agenda!

Maak een website of blog op WordPress.com