Voedingsconsulent

Veel mensen zoeken troost bij eten. Hopeloos, want het ‘weg eten’ van emoties voelt altijd rot en lost niets op. Ik hou ervan om tijdens de begeleiding hard te werken door duidelijke doelen te stellen en afspraken te maken. Afvallen is geen makkelijke klus en ik zal je hierin steunen. Dit doe ik door serieuze gesprekken met je te voeren waarin natuurlijk ook gelachen mag worden.

Liever een serieus gesprek in een informele omgeving? Mijn praktijk ligt net naast de polder waar je we midden in het groen een uitstekende wandelingen kunnen maken.

Sport en bewegen

Sport en bewegen zijn niet weg te denken uit een gezond en gelukkig leven! Het is niet alleen goed om je conditie op peil te krijgen maar ook voor je hartfunctie en je geheugen. Dit kan door sporten maar ook door te bewegen, zoals bijvoorbeeld een wandeling of trap te lopen in plaats van de lift te nemen. Wist je dat je met traplopen hetzelfde aantal calorieën verbrandt als joggen? Wat je ook doet, het is belangrijk dat je het leuk vindt!

In de begeleiding kunnen we samen een beweegplan schrijven. Dit kan je steunen in het opbouwen en volhouden van sport of bewegingsactiviteiten.

Maak een website of blog op WordPress.com