Ontspanning en Massage

Veel mensen met overgewicht hebben spanningsklachten. Misschien herken jij het wel. Met simpele technieken leer ik je te ontspannen tijdens het eten zodat je verzadiging voelt en weet wanneer je genoeg gegeten hebt.

Stress

Stress kan hoofdpijn, slaapproblemen en een hoge bloeddruk veroorzaken. Tijdens de gesprekken meet ik zowel je bloeddruk als bloedsuikerspiegel (mocht deze afwijken van de normale waarden, adviseer ik je naar de huisarts te gaan).

Voeding en stress

Gezonde voeding houdt je energieniveau op peil en zorgt dat je beter bent opgewassen tegen spanningen. Ik leer je welke voedingsmiddelen je kunt nuttigen wanneer je gespannen bent.

Ontspanning

Verder ga ik met je op zoek naar wat jou helpt te ontspannen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld afleiding te zoeken of te wellicht te bewegen. Mocht je serieus aan de slag willen? heb ik een opname gemaakt met verschillende ontspanningsoefeningen en een slaap- oefening.

Daarnaast geef ik ontspanningsmassages. Wil je meer weten van de tarieven? Klik dan hier

Maak een website of blog op WordPress.com