Intensief traject


De herfst is begonnen en we kijken uit naar sneeuwballen en pepernoten.

Ik bied tussen de herfst – en kerstvakantie een ‘Intensief Traject’ aan mensen die willen afvallen en aan de gezondheid willen werken.


Het Intensieve Traject bestaat uit:

– 5 voedingsconsulten van 45 minuten
– 5 ontspanningsmassages van 30 minuten
– 1 x per week gratis sporten
– Gratis e-book De Eetpiramide over eetpatronen
– Tussentijds contact (WhatsApp of mail)
– Berekenen van intake a.d.h.v. voedingsdagboek

Metingen:
– Bloeddruk
– Bloedsuikerspiegel
– Buikomvang
– Gewicht
– Ruststofwisseling
– Totale calorie behoefte
– Berekenen van intake a.d.h.v. een voedingsdagboek

Intensief traject 300,- (gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering)

Wandelende voedingsconsulten:
Praten en wandelen gaan goed samen. We lopen langs de Wantijdijk en omgeving van de groene omgeving van de Stadspolder en bespreken jouw eetpatroon. Ik heb een e-book ‘De Eetpiramide’ geschreven over eetpatronen wat ik gebruik als leidraad voor de gesprekken. Mijn benadering is op maat; ik pas de begeleiding aan jouw behoefte. Mocht je een andere mooie locatie weten om te lopen dan kan dat.


Massages:
Het komt geregeld voor dat mensen met spanningsklachten moeite hebben met afvallen. Dit heeft o.a. te maken met het stresshormoon cortisol wat aangemaakt wordt bij stressvolle situaties. Cortisol zorgt voor suikertrek en de aanmaak van buikvet. De cortisolwaarde daalt bij massages en ontspanningsoefeningen en is in veel gevallen een effectieve methode om af te vallen. De massages vinden plaats in mijn praktijk.


Sporten:
Sporten leidt niet direct tot gewichtsverlies. Echter, de combinatie van de juiste voeding en sporten is wel degelijk het succes voor meer energie en afvallen. Voordelen zijn onder andere een hogere stofwisseling meer spierkracht kracht en een betere stemming. Hierdoor houd je proces van afvallen langer vol. Dat sport blij maakt merk ik in elke training; er wordt hard gewerkt, gezwoegd en veel gelachen. Ik geef persoonlijke aandacht aan elke sporter om blessures te voorkomen.In elke training wordt gewerkt aan de conditie en een spiergroep en ik werk met gewichten, bodysteps en weerstandsbanden. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht. Als je het Intensieve Traject volgt kun je ongelimiteerd deelnemen aan het sporten.

Maak een website of blog op WordPress.com