Gezonde Webinars

VANAV Voeding en Massage presenteert vier gezonde webinars. Om af te vallen is meer nodig dan alleen minder eten en meer bewegen. VANAV praat hierover met een personal trainer, een kok, adem- en ontspanningstherapeut en een psychologe. De gezonde webinars zijn zeer informatief, inspirerend en gratis.

 

Leonie Zwinkels is orthomoleculaire coach en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in koken. Tijdens de Gezonde Webinar kookt ze met jou samen een heerlijk gezond en gerecht. Hou Facebook in de gaten want Leonie laat nog weten wat ze van plan is.

Inez de Haan is psychologe en wil je laten zien dat ons brein soms onze wilskracht om te veranderen saboteert. Als dat bij jou het geval is, wat zou dan kunnen doen? Inez legt het uit tijdens de gezonde webinar.

Els Schotman is adem- en ontspanningstherapeut en werkt volgens ‘De Methode van Dixhoorn’ in haar eigen praktijk. In de Gezonde Webinar vertelt zij hierover en geeft zij oefeningen om thuis uit te voeren. Daarbij bespreekt zij het effect van ontspanning op ons gewicht.

Manuel den Hertog is Krav Maga instructeur en weet als geen ander te vertellen over de fysieke en mentale voordelen van zijn trainingen. Tijdens de Gezonde Webinar geeft hij praktische instructies waarmee je thuis verder kan. Ook wordt het effect van sporten op overgewicht besproken.

StartDuurLocatiePrijs
30 november
7 december
15 december
21 december
19:30 – 20:30 Online via ZoomGratis
Agenda van de vier gezonde webinars

Meer informatie? Een vraag? Of jezelf inschrijven? Neem hieronder contact met mij op.

Maak een website of blog op WordPress.com